Welkom

Hartelijk welkom in de webshop van Pro Art.

Door de voortdurende drukte bij ons in de winkel waren wij nog niet toegekomen aan het maken van onze webshop. Wij geven de klanten die naar ons toe komen een uitstekende en persoonlijke behandeling. Dat kost tijd en die hebben wij er graag voor over.

Onze webshop moest dus maar even wachten. Eindelijk is het dan zover. Na ruim 2,5 jaar flink doorwerken zijn we per 1 januari 2017 met de huidige versie 1 van onze webshop gestart.

Nog lang niet alle artikelen staan er in en er moeten nog diverse aanpassingen worden gedaan. Mocht u een opmerking hebben of een advies, neem dan rustig contact met ons op.

Telefoon: 024-3822222

Email: info@pro-art.nl

 

Onderaan onze homepage staan diverse links waaronder ook de link:

"Producten die (nog) niet in de webshop staan"

Als u hier op klikt dan treft u een lijst aan van artikelen die wel in de winkel verkrijgbaar zijn, maar nog niet of helemaal niet via de webshop te koop zijn.

Speksteen bijvoorbeeld moet je zien en voelen. Bovendien zou het versturen hiervan veel te kostbaar worden in verhouding tot de prijs per kilo. Losse vellen papier (we hebben ongeveer 600 verschillende soorten en maten) moet je ook zien en voelen. Ook hier zijn de verzend en verpakkingskosten niet in verhouding tot de prijs van het product.

Wat betreft onze lijstenmakerij:

Dit is vakmanschap en maatwerk.Onze lijstenmaker Clemens Coppens wil uw kunstwerk (in overleg met u) die meerwaarde geven die het verdient. Dat kan volgens ons niet via internet. Daar moet u dus gewoon voor langs komen. Zo nodig en mogelijk brengt Clemens het ingelijste werk graag bij u thuis. Klik hier voor meer info over de lijstenmakerij.

Via onze webshop willen we u eigenlijk alleen maar laten weten wat we verkopen. Het liefst hebben we dat u gewoon naar ons toekomt.

U bent van harte welkom!

Het Pro Art Team

 

De openingstijden van de winkel

  • Maandag van 12.00 - 17.30 uur
  • Dinsdag van 9.00 - 17.30 uur
  • Woensdag van 9.00 - 17.30 uur
  • Donderdag van 9.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag van 9.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur
  • Zondag gesloten (Pro Art heeft geen koopzondagen)

Lijstenmaker

Onze lijstenmaker Clemens Coppens is op woensdag t/m zaterdag aanwezig vanaf 10.00 uur tot sluitingstijd.