kunstenaarsbenodigdheden   lijstenmakerij

 
 

Een enorm assortiment aan professionele kunstenaarsbenodigdheden

Op zoek naar professionele kunstenaarsbenodigdheden? Pro Art in Nijmegen is al meer dan twintig jaar hét adres voor beroepskunstenaars, serieuze amateurs en kunststudenten.
Laat je niet voor de gek houden door die smalle gevel. In onze gezellige winkel aan de Van Welderenstraat in Nijmegen ligt en staat echt een E-N-O-R-M assortiment aan verf, penselen, doek en tal van andere materialen, grondstoffen en gereedschappen op je te wachten. Alleen maar kwaliteitsproducten, van alle bekende merken. Bovendien helpen we je graag op weg met goed advies over materiaal en materiaalgebruik.

Pro Art heeft ook een lijstenmakerij. U kunt daar terecht voor inlijsten, schoonmaken van schilderijen, oplakken van posters en ophangsystemen.


Door de voortdurende drukte bij ons in de winkel zijn wij nog niet toegekomen aan het maken van onze webshop. Wij geven de klanten die naar ons toe komen een uitstekende en persoonlijke behandeling. Dat kost tijd en die hebben wij er graag voor over. Onze webshop moet dan maar even wachten. Deze komt, we weten alleen nog niet wanneer!

van Welderenstraat 47
6511 MC Nijmegen
tel: 024 3822222
KvK: 10031780


ma 12.00-18.00
di t/m vr 10.00-18.00
za 10.00-17.00

De lijstenmaker is aanwezig van woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur