Openingstijden Pro Art

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Openingstijden lijstenmakerij

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Exposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • Wisseling van de wacht

  Wisseling van de wacht

  11 aug tot 30 sep
  Museum Het Valkhof
  Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen

  Het Nijmeegse stadsbeeld van Stadstekenaar 2020-2022 Gabi Rets

  In het tweede weekend van september gaat de 9e editie van The Big Draw Nijmegen Festival 2022 van start! Dit is tevens het moment dat de huidige Stadstekenaar van Nijmegen, Gabi Rets, het stokje doorgeeft. Twee jaar lang legt ze de ontwikkelingen van de stad vast op papier. Fantasie, ruimte en duurzaamheid spelen een prominente rol. In de overzichtsexpositie Wisseling van de wacht is het Nijmeegse stadsbeeld van Stadstekenaar Gabi Rets te zien.   
 • Marena Seeling | Waalvisie

   

  Marena Seeling | Waalvisie

  16 jun tot 25 sep
  Vief- Waalkade 66, 6511 XP Nijmegen

  Vief & Singular-Art presenteren: Marena Seeling | Waalvisie

  Op zondag 19 juni opent kunstenaar Marena Seeling haar solotentoonstelling Waalvisie in restaurant VIEF aan de waalkade. De presentatie is de tweede in een reeks samenwerkingen tussen galerie Singular-Art en VIEF. Met gebundelde krachten willen zij een voetlicht richten op toonaangevende makers die een band hebben met de stad en haar omgeving. Hoogwaardige hedendaagse kunst in een informele, gastvrije setting. Waalvisie omvat een selectie van Marena's schilderijen waarin de alsmaar veranderende Waal het vertrekpunt is voor beschouwende vergezichten.

  Marena groeide op in een Weurts dijkhuis met uitzicht over de uiterwaarden van de Waal. Aan de horizon het imposante silhouet van de elektriciteitscentrale. Deze beleving van uitgestrekt stromend water bleek vormend voor haar perceptie van ruimte, zoals dat voor zoveel mensen geld die langs een rivier leven. Haar schilderijen hebben dezelfde ijle gladheid en het gevoel van een onhoudbaar stromende diepte onder het oppervlak die zo typerend is voor de Waal. Met een lichte, directe toets weet zij in enkele stroken een ruimte te scheppen die deel lijkt te zijn van een collectief lokaal geheugen.

  Opening: zondag 19 juni vanaf 15:00
 • Expositie Nijmegenprent 2022 met Sven Hoekstra

  Expositie Nijmegenprent 2022 met Sven Hoekstra

  15 okt tot 29 okt
  Kunstmagazijn
  Kanunnik Mijllinckstraat 1-3, 6525 WS Nijmegen

  Presentatie: 16/10
  Opening: 15.00 uur
  Inloop: 14.30 uur
  Openingswoord: Burgemeester H.M.F. Bruls


  SVEN HOEKSTRA & THOMAS VERBOGT Ze werkten al vaker samen, de kunstenaar en de schrijver. En toen het boek De Zomerval van Thomas Verbogt uitkwam eind vorige eeuw, werd Sven Hoekstra getroffen door het personage uit het eerste hoofdstuk: De Jongen Morst Niet. De jongen die er zelf uitziet als de straat en er kranten verkoopt aan voorbijgangers. Verbogt beschrijft het ongemak dat de ik-persoon voelt in relatie tot de jongen. De Jongen Morst Niet van toen duikt nu op in de Nijmegenprent 2022.

  KUNSTMAGAZIJN gaf hiertoe de opdracht aan beeldend kunstenaar Sven Hoekstra en schrijver Thomas Verbogt. Door opdrachten aan kunstmakers te geven, wordt de Waalstad steeds vanuit een andere invalshoek benaderd. Op deze manier draagt de Nijmegenprent bij aan een beeldend document van de stad en verstevigt de Nijmegencollectie van de kunstuitleen. Zondag 16 oktober presenteert Kunstmagazijn de Nijmegenprent 2022. Burgermeester Bruls zal dan het eerste exemplaar in ontvangst nemen en tevens de middag feestelijk openen.
 • What Are Men to Rocks and Mountains?

  What Are Men to Rocks and Mountains?

  9 jul tot 9 okt
  Platform POST
  Van Oldenbarneveltstraat 63-A , 6512 AT Nijmegen

  Kunstenaars:  Rocio Berenguer, Ingrid Burrington, Marjolijn Dijkman, Kordae Jatafa Henry, Nella Piatek, Melissa Schwarz, Louise Silfversparre
  Curator: Lieke Wouters

  In What Are Men to Rocks and Mountains? wordt geprobeerd grip te krijgen op het extractivisme; het winnen van natuurlijke hulpbronnen uit de aarde om als handelswaar te verkopen. Dominante narratieven hierover gaan voornamelijk over economische groei, digitale vooruitgang en duurzame innovatie. In de tentoonstelling worden ze ondermijnd door spirituele, magische en speculatieve perspectieven, die ruimte bieden voor de vaak onderbelichte verhalen over extractivisme.

  De kunstwerken in What Are Men to Rocks and Mountains? zetten zich af tegen onze eindeloze zucht naar vernieuwing en controle, waar de winning van mineralen onlosmakelijk mee verbonden is. Ze beschouwen mineralen als onafhankelijke entiteiten die een stem krijgen in een wereld waarin de Westerse mens niet meer in het middelpunt staat. Want wat zijn mensen vergeleken met rotsen en bergen?

  Platform POST is de gehele maand augustus gesloten i.v.m met de zomervakantie. Op donderdag 1 september gaan we weer open.
 • Kerkje van Persingen

  Kerkje van Persingen

  Gérard Philipsen, Fred Knippen, Laura Casus Vale, Hank Kwint

   24 en 25 september

  Kerkje van Persingen

  Persingensestraat 7 
  6575 JA Persingen
  Parkeergelegenheid voor de deur
  Geopend van 11.00 tot 17.00

  www.kerkjevanpersingen.nl

 • De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling

  De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling

  6 sep tot 26 nov
  Galerie Marzee
  Lage Markt 3, 6511 VK Nijmegen

  De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling wordt elk jaar  van augustus tot oktober gehouden. Galerie Marzee wil het werk van een nieuwe generatie sieraadkunstenaars ondersteunen; hun zichtbaarheid bij het grote publiek vergroten en een dialoog tussen de makers en hun dragers stimuleren.

  De opening van de Marzee Eindexamententoonstelling is op zondag 25 september 2022 om 4 uur. 
 • Singular art

  Singular art

  Ayo - Singing Off-key - Open until the first week of September.
  Vief x Singular-Art: Waalvisie - Marena Seeling

  Kunstnacht 2022 - Singular-art X Derde Wal : Social Aspects

  Unseen 2022 - Yvon Aries & Julius Thissen

  Toonbanksolo #5 - Giel Louws - The soul flies through the eye - Opening the 25th of September

 • KunstBakens

  KunstBakens

  26 kunstenaars 15 locaties 8 dorpen

  Wanneer: 24 en 25 september en 1 en 2 oktober
  Openingstijden 13.00 -17.00 uur
  Alle locaties zijn gratis toegankelijk. Parkeren wijst zich ter plekke en is gratis. U herkent de locaties aan de gekleurde bakens op palen die er zichtbaar geplaatst zijn
  Kleine catalogus met de nodige info is op iedere locatie gratis verkrijgbaar
  Website: kunstbakens.nl

  In 8 dorpen in Maas en Waal en Druten gonst het van de voorbereidingen voor de 12e editie van KunstBakens, de kunstroute in het land van Maas en Waal. De grote affiche-borden langs de wegen en in de dorpen zijn geplaatst. Zo kan men zich alvast verheugen op dit tweejaarlijkse kunst-evenement.
  Er nemen dit jaar 26 professionele kunstenaars deel waarvan 11 vaste leden zijn van het KunstBakens collectief. 15 deelnemers zijn te gast bij een van de kunstenaars in atelier of tuin of exposeren op een bijzondere locatie zoals een mooie oude schuur, brouwerij of in een kerkje. De gastkunstenaars komen uit alle windstreken. De organisatie is blij dat zoveel gerenommeerde kunstenaars op de uitnodiging tot deelname ja hebben gezegd. Voor het eerst nemen er twee kunstenaars groepen deel: De Barbares d'Esprit en de Salonsisters.
  Er is kunst van allerlei disciplines te zien : papierkunst, beelden, fotografie, textielkunst, installaties, glaskunst, grafiek, tekenen, keramiek, schilderen en bronzen beelden. Op één te bezoeken adres vindt men meerdere kunstvormen. Dat maakt het voor de bezoeker extra aantrekkelijk. Op iedere van de 15 locaties zijn gratis routeboekjes verkrijgbaar. Hierin staat een route kaartje en wat informatie over de kunstenaars en de locaties. Ook op de website kunstbakens.nl vindt men alle info. Zo kun je je alvast voorbereiden op een bezoek.

 • Wave: Moonshot part three

  Wave: Moonshot part three

  23 jul tot 30 sep
  Museum Het Valkhof
  Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen

  Wave is de derde expositie in de serie Moonshot, een reeks van vijf tentoonstellingen waarin kunst en wetenschap samenkomen. De eerste foto van een zwart gat uit 2019 vormde voor gastcuratoren Jessica Helbach en Flos Wildschut de aanleiding voor een groot beeldend onderzoek naar het zien van het niet zien. Dit doen ze in samenwerking met studenten, docenten en hoogleraren van de Radboud Universiteit. Moonshot neemt de bezoeker mee op reis naar dit event met steeds een andere kijk op ruimte, tijd, grenzen en de vraag hoe ver onze waarneming reikt. 

  Het vertrekpunt van de derde tentoonstelling zijn de radiogolven waarmee wetenschappers het zwarte gat waarnemen. Hedendaagse kunst, gedetailleerde illustraties en wetenschappelijke instrumenten verbeelden in Wave verschillende soorten golven, zoals licht-, geluids-, radio- en zwaartekrachtgolven. De tentoonstelling reikt over twee zalen en is te zien t/m 30 september
 • Dubbelweekend - Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool

   

  Dubbelweekend - Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool

  23 sep tot 2 okt
  Extrapool
  Tweede walstraat 5, 6511 LN Nijmegen

  Tijdens het Extrapool Dubbel Weekend presenteren we de nieuwste sound, art en print. Met deze editie: Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool. Beeldend- en performancekunstenaar Hans-Hannah kruipt in de huid van Morgan Le Fay oftewel Morgana, de machtige fee uit de Arthur-legende die continue van gedaante verwisselt. Van radicale wereldverbeteraar naar duivelse tovenares, van heler naar idealist. Door Morgana’s ogen reflecteert ze op Extrapool, waar ze ook continue transformatie ziet. Hans-Hannah nodigt de kunstenaars van de andere programma’s en het publiek uit om onderdeel te worden van deze gedaanteverwisselingen.

  Vrijdag 23 September:
  Morgana #2 Hans-Hannah Opening
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: Gratis 

  Zaterdag 24 September:
  Straatspreekwagen met Eerie Wanda
  Locatie: start/eindpunt Extrapool
  Tijd: verzamelen bij extrapool om 14:00 vertrekken om 14:15
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)

  Hemellichaam Opening
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: Gratis

  Vrijdag 30 September:
  Hemellichaam Bioscoop
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)

  Zaterdag 1 Oktober:
  Straatspreekwagen met Paul Heusinkveld
  Locatie: start/eindpunt Extrapool
  Tijd: verzamelen bij extrapool om 14:00 vertrekken om 14:15
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma) 

  Extratool Concert: John Also Bennett & Christina Vantzou (met Willem Twee Studios)
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)
 • "Chambre d'amis"

   "Chambre d'amis"

   

  Kleine expositieschuur, Prins Hendrikstraat 1, Ooij.

   

  Meer informatie www.annhoogendoorn.nl

   

  expobord

   

  Wanneer dit stoepbord buiten staat en het hek open is,
  dan is de kleine exposchuur Chambre d’Amis in de Ooij open.

   

 Exposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • Wisseling van de wacht

  Wisseling van de wacht

  11 aug tot 30 sep
  Museum Het Valkhof
  Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen

  Het Nijmeegse stadsbeeld van Stadstekenaar 2020-2022 Gabi Rets

  In het tweede weekend van september gaat de 9e editie van The Big Draw Nijmegen Festival 2022 van start! Dit is tevens het moment dat de huidige Stadstekenaar van Nijmegen, Gabi Rets, het stokje doorgeeft. Twee jaar lang legt ze de ontwikkelingen van de stad vast op papier. Fantasie, ruimte en duurzaamheid spelen een prominente rol. In de overzichtsexpositie Wisseling van de wacht is het Nijmeegse stadsbeeld van Stadstekenaar Gabi Rets te zien.   
 • Marena Seeling | Waalvisie

   

  Marena Seeling | Waalvisie

  16 jun tot 25 sep
  Vief- Waalkade 66, 6511 XP Nijmegen

  Vief & Singular-Art presenteren: Marena Seeling | Waalvisie

  Op zondag 19 juni opent kunstenaar Marena Seeling haar solotentoonstelling Waalvisie in restaurant VIEF aan de waalkade. De presentatie is de tweede in een reeks samenwerkingen tussen galerie Singular-Art en VIEF. Met gebundelde krachten willen zij een voetlicht richten op toonaangevende makers die een band hebben met de stad en haar omgeving. Hoogwaardige hedendaagse kunst in een informele, gastvrije setting. Waalvisie omvat een selectie van Marena's schilderijen waarin de alsmaar veranderende Waal het vertrekpunt is voor beschouwende vergezichten.

  Marena groeide op in een Weurts dijkhuis met uitzicht over de uiterwaarden van de Waal. Aan de horizon het imposante silhouet van de elektriciteitscentrale. Deze beleving van uitgestrekt stromend water bleek vormend voor haar perceptie van ruimte, zoals dat voor zoveel mensen geld die langs een rivier leven. Haar schilderijen hebben dezelfde ijle gladheid en het gevoel van een onhoudbaar stromende diepte onder het oppervlak die zo typerend is voor de Waal. Met een lichte, directe toets weet zij in enkele stroken een ruimte te scheppen die deel lijkt te zijn van een collectief lokaal geheugen.

  Opening: zondag 19 juni vanaf 15:00
 • Expositie Nijmegenprent 2022 met Sven Hoekstra

  Expositie Nijmegenprent 2022 met Sven Hoekstra

  15 okt tot 29 okt
  Kunstmagazijn
  Kanunnik Mijllinckstraat 1-3, 6525 WS Nijmegen

  Presentatie: 16/10
  Opening: 15.00 uur
  Inloop: 14.30 uur
  Openingswoord: Burgemeester H.M.F. Bruls


  SVEN HOEKSTRA & THOMAS VERBOGT Ze werkten al vaker samen, de kunstenaar en de schrijver. En toen het boek De Zomerval van Thomas Verbogt uitkwam eind vorige eeuw, werd Sven Hoekstra getroffen door het personage uit het eerste hoofdstuk: De Jongen Morst Niet. De jongen die er zelf uitziet als de straat en er kranten verkoopt aan voorbijgangers. Verbogt beschrijft het ongemak dat de ik-persoon voelt in relatie tot de jongen. De Jongen Morst Niet van toen duikt nu op in de Nijmegenprent 2022.

  KUNSTMAGAZIJN gaf hiertoe de opdracht aan beeldend kunstenaar Sven Hoekstra en schrijver Thomas Verbogt. Door opdrachten aan kunstmakers te geven, wordt de Waalstad steeds vanuit een andere invalshoek benaderd. Op deze manier draagt de Nijmegenprent bij aan een beeldend document van de stad en verstevigt de Nijmegencollectie van de kunstuitleen. Zondag 16 oktober presenteert Kunstmagazijn de Nijmegenprent 2022. Burgermeester Bruls zal dan het eerste exemplaar in ontvangst nemen en tevens de middag feestelijk openen.
 • What Are Men to Rocks and Mountains?

  What Are Men to Rocks and Mountains?

  9 jul tot 9 okt
  Platform POST
  Van Oldenbarneveltstraat 63-A , 6512 AT Nijmegen

  Kunstenaars:  Rocio Berenguer, Ingrid Burrington, Marjolijn Dijkman, Kordae Jatafa Henry, Nella Piatek, Melissa Schwarz, Louise Silfversparre
  Curator: Lieke Wouters

  In What Are Men to Rocks and Mountains? wordt geprobeerd grip te krijgen op het extractivisme; het winnen van natuurlijke hulpbronnen uit de aarde om als handelswaar te verkopen. Dominante narratieven hierover gaan voornamelijk over economische groei, digitale vooruitgang en duurzame innovatie. In de tentoonstelling worden ze ondermijnd door spirituele, magische en speculatieve perspectieven, die ruimte bieden voor de vaak onderbelichte verhalen over extractivisme.

  De kunstwerken in What Are Men to Rocks and Mountains? zetten zich af tegen onze eindeloze zucht naar vernieuwing en controle, waar de winning van mineralen onlosmakelijk mee verbonden is. Ze beschouwen mineralen als onafhankelijke entiteiten die een stem krijgen in een wereld waarin de Westerse mens niet meer in het middelpunt staat. Want wat zijn mensen vergeleken met rotsen en bergen?

  Platform POST is de gehele maand augustus gesloten i.v.m met de zomervakantie. Op donderdag 1 september gaan we weer open.
 • Kerkje van Persingen

  Kerkje van Persingen

  Gérard Philipsen, Fred Knippen, Laura Casus Vale, Hank Kwint

   24 en 25 september

  Kerkje van Persingen

  Persingensestraat 7 
  6575 JA Persingen
  Parkeergelegenheid voor de deur
  Geopend van 11.00 tot 17.00

  www.kerkjevanpersingen.nl

 • De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling

  De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling

  6 sep tot 26 nov
  Galerie Marzee
  Lage Markt 3, 6511 VK Nijmegen

  De Marzee Internationale Eindexamen Tentoonstelling wordt elk jaar  van augustus tot oktober gehouden. Galerie Marzee wil het werk van een nieuwe generatie sieraadkunstenaars ondersteunen; hun zichtbaarheid bij het grote publiek vergroten en een dialoog tussen de makers en hun dragers stimuleren.

  De opening van de Marzee Eindexamententoonstelling is op zondag 25 september 2022 om 4 uur. 
 • Singular art

  Singular art

  Ayo - Singing Off-key - Open until the first week of September.
  Vief x Singular-Art: Waalvisie - Marena Seeling

  Kunstnacht 2022 - Singular-art X Derde Wal : Social Aspects

  Unseen 2022 - Yvon Aries & Julius Thissen

  Toonbanksolo #5 - Giel Louws - The soul flies through the eye - Opening the 25th of September

 • KunstBakens

  KunstBakens

  26 kunstenaars 15 locaties 8 dorpen

  Wanneer: 24 en 25 september en 1 en 2 oktober
  Openingstijden 13.00 -17.00 uur
  Alle locaties zijn gratis toegankelijk. Parkeren wijst zich ter plekke en is gratis. U herkent de locaties aan de gekleurde bakens op palen die er zichtbaar geplaatst zijn
  Kleine catalogus met de nodige info is op iedere locatie gratis verkrijgbaar
  Website: kunstbakens.nl

  In 8 dorpen in Maas en Waal en Druten gonst het van de voorbereidingen voor de 12e editie van KunstBakens, de kunstroute in het land van Maas en Waal. De grote affiche-borden langs de wegen en in de dorpen zijn geplaatst. Zo kan men zich alvast verheugen op dit tweejaarlijkse kunst-evenement.
  Er nemen dit jaar 26 professionele kunstenaars deel waarvan 11 vaste leden zijn van het KunstBakens collectief. 15 deelnemers zijn te gast bij een van de kunstenaars in atelier of tuin of exposeren op een bijzondere locatie zoals een mooie oude schuur, brouwerij of in een kerkje. De gastkunstenaars komen uit alle windstreken. De organisatie is blij dat zoveel gerenommeerde kunstenaars op de uitnodiging tot deelname ja hebben gezegd. Voor het eerst nemen er twee kunstenaars groepen deel: De Barbares d'Esprit en de Salonsisters.
  Er is kunst van allerlei disciplines te zien : papierkunst, beelden, fotografie, textielkunst, installaties, glaskunst, grafiek, tekenen, keramiek, schilderen en bronzen beelden. Op één te bezoeken adres vindt men meerdere kunstvormen. Dat maakt het voor de bezoeker extra aantrekkelijk. Op iedere van de 15 locaties zijn gratis routeboekjes verkrijgbaar. Hierin staat een route kaartje en wat informatie over de kunstenaars en de locaties. Ook op de website kunstbakens.nl vindt men alle info. Zo kun je je alvast voorbereiden op een bezoek.

 • Wave: Moonshot part three

  Wave: Moonshot part three

  23 jul tot 30 sep
  Museum Het Valkhof
  Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen

  Wave is de derde expositie in de serie Moonshot, een reeks van vijf tentoonstellingen waarin kunst en wetenschap samenkomen. De eerste foto van een zwart gat uit 2019 vormde voor gastcuratoren Jessica Helbach en Flos Wildschut de aanleiding voor een groot beeldend onderzoek naar het zien van het niet zien. Dit doen ze in samenwerking met studenten, docenten en hoogleraren van de Radboud Universiteit. Moonshot neemt de bezoeker mee op reis naar dit event met steeds een andere kijk op ruimte, tijd, grenzen en de vraag hoe ver onze waarneming reikt. 

  Het vertrekpunt van de derde tentoonstelling zijn de radiogolven waarmee wetenschappers het zwarte gat waarnemen. Hedendaagse kunst, gedetailleerde illustraties en wetenschappelijke instrumenten verbeelden in Wave verschillende soorten golven, zoals licht-, geluids-, radio- en zwaartekrachtgolven. De tentoonstelling reikt over twee zalen en is te zien t/m 30 september
 • Dubbelweekend - Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool

   

  Dubbelweekend - Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool

  23 sep tot 2 okt
  Extrapool
  Tweede walstraat 5, 6511 LN Nijmegen

  Tijdens het Extrapool Dubbel Weekend presenteren we de nieuwste sound, art en print. Met deze editie: Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool. Beeldend- en performancekunstenaar Hans-Hannah kruipt in de huid van Morgan Le Fay oftewel Morgana, de machtige fee uit de Arthur-legende die continue van gedaante verwisselt. Van radicale wereldverbeteraar naar duivelse tovenares, van heler naar idealist. Door Morgana’s ogen reflecteert ze op Extrapool, waar ze ook continue transformatie ziet. Hans-Hannah nodigt de kunstenaars van de andere programma’s en het publiek uit om onderdeel te worden van deze gedaanteverwisselingen.

  Vrijdag 23 September:
  Morgana #2 Hans-Hannah Opening
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: Gratis 

  Zaterdag 24 September:
  Straatspreekwagen met Eerie Wanda
  Locatie: start/eindpunt Extrapool
  Tijd: verzamelen bij extrapool om 14:00 vertrekken om 14:15
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)

  Hemellichaam Opening
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: Gratis

  Vrijdag 30 September:
  Hemellichaam Bioscoop
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)

  Zaterdag 1 Oktober:
  Straatspreekwagen met Paul Heusinkveld
  Locatie: start/eindpunt Extrapool
  Tijd: verzamelen bij extrapool om 14:00 vertrekken om 14:15
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma) 

  Extratool Concert: John Also Bennett & Christina Vantzou (met Willem Twee Studios)
  Locatie: Extrapool
  Tijd: open 20:30 start 21:00
  Entree: 5 euro (10 euro voor gehele dubbelweekend programma)
 • "Chambre d'amis"

   "Chambre d'amis"

   

  Kleine expositieschuur, Prins Hendrikstraat 1, Ooij.

   

  Meer informatie www.annhoogendoorn.nl

   

  expobord

   

  Wanneer dit stoepbord buiten staat en het hek open is,
  dan is de kleine exposchuur Chambre d’Amis in de Ooij open.