Openingstijden Pro Art

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Openingstijden lijstenmakerij

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Exposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • "The Colorful Movements of the Nature "' Jolanda van Hattum ( 1961)

   

  "The Colorful Movements of the Nature "'

  27, 28 en 29 mei
  Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen

  Jolanda van Hattum ( 1961) is een multidisciplinair kunstenaar en kunstdocent.
  Een grote diversiteit aan technieken, een krachtig kleurgebruik en dynamische composities zijn
  kenmerkend voor haar werk. Van Hattum is permanent op zoek naar ruimte en creativiteit.
  Ze werkt graag vanuit thema's. Het platte vlak en 3D werk wisselen elkaar af. Haar teken- en
  schilderwerk is intuïtief figuratief/abstract te noemen en houdt het midden tussen abstracte en
  landschappelijke composities. Er ontstaan eigen werelden; innerlijke landschappen die je uitnodigen
  tot reizen.
   
  Zie voor informatie haar website www.atelierludiek.com
 • Niemands nummer 1

  Niemands nummer 1

  21 december 2022 tot mei 2023

  Van 't Lindenhoutmuseum
  Kinderdorp Neerbosch
  Scherpenkampweg 58
  6545 AL Nijmegen


  Vanaf 21 december is er in het Van ’t Lindenhoutmuseum ‘Niemands Nummer 1’ te zien, een expositie gebaseerd op de gelijknamige documentaire over jong ouderverlies. Het documentaireplan waar makers Pippi Dijkstra en Wim Brouwers in 2021 mee afstudeerden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, vormt de basis van deze expositie. De documentaire en de expositie laten zien waar je tegenaan loopt als je beide ouders verliest.

  Opgroeien zonder ouder(s), kun je je dat voorstellen? Er zijn veel jonge wezen die tussen wal en schip vallen. Dit omdat zij volgens de wet als volwassene worden gezien wanneer zij 18 jaar zijn. Zo kun je zonder pardon je huis worden uitgezet, moet je de financiële zaken van je ouders regelen en je studie zien te halen. En dat terwijl je midden in een rouwproces zit. Hiermee verlies je niet alleen je ouders, maar ook je veilige basis. Dat niet alleen, ook relaties met school, vrienden en familie veranderen. Want wie gaat je nu de weg wijzen, wie vraag je om hulp? Hoe vind je dan een weg in het leven zonder ouders, wanneer je niemands onvoorwaardelijke nummer 1 meer bent?

  Over de documentaire

  In de documentaire van +/- 30 minuten, die ook in het museum te zien is, nemen de makers je mee in drie persoonlijke verhalen van jonge wezen. Je ziet hoe ze een weg zoeken in hun leven, terwijl ze moeten opgroeien zonder hun onvoorwaardelijke thuis: ouders. Hoe ziet hun leven eruit? Waar lopen ze tegenaan? En hoe zorgen zij er voor dat de wereld weer aan hun voeten ligt?

  Met werk van Jojanneke van den Bosch

  In de expositie is ook werk te zien van Jojanneke van den Bosch (1975), oprichter van WeesWijzer, platform en kennisinstituut voor en over weeskinderen in Nederland. Ze studeerde in 1998 af als grafisch en interactief ontwerper aan de Willem de Kooning Academy (destijds Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam). Van den Bosch verloor beide ouders op veertienjarige leeftijd, en ervoer aan den lijve hoe uitdagend en bij tijd en wijle moeilijk het is om je leven als jongere op te bouwen zonder vangnet van ouders en familie. Haar achtergrond als ontwerper geeft haar de creatieve mogelijkheid om vorm te geven aan emoties die wezen (kunnen) voelen, en de situaties waar zij vaak tegen wil en dank in kunnen belanden. Hun emoties zijn van alle tijden.

  ‘Niemands Nummer 1’ is van 21 december 2022 tot mei 2023 te zien tijdens reguliere openingstijden. Toegang tot het museum is gratis met een Museumkaart. Bekijk onze bezoekersinformatie voor actuele openingstijden.

  Meer informatie kun je vinden op de website van de makers, www.niemandsnummereen.nl.

 • ZOMER

  'Zomer'

  Hotel Spijker Te Beek
  Rijksstraatweg 191,
  6573 CP
  Beek-Ubbergen

   

  Van Hemelvaart t/m Pinksteren is er weer een expositie in de speciale expositieruimte van Hotel 't Spijker te Beek.
  Drie kunstenaars vormen samen het thema "ZOMER".
  Olieverf doeken geïnspireerd door zee en duinen van de Tilburgse, in Duitsland wonende kunstenaar Veronica Molenkamp.
  Beeldend kunstenaar Frank Boogaard vormt zijn bronzen beelden als zijn het bewegingen. Marleen Rameckers stelt haar colliers op artistieke wijze samen uit unieke, natuurlijke materialen.

  Een kleurrijke expositie die u niet mag missen!
   
  18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei
  12 - 17 uur of op afspraak. 
  Meer info over de kunstenaars: https://summerart.nl/

 • A landscape within

  A landscape within

  5 mrt tot 16 apr
  De Nieuwe Gang
  Kloosterstraat 7, 6641 KW Beuningen

  Danielle Lemaire, Hannie van Dalen, Ingrid Greijn, Mike Megens, Trijn Romein, Emmy Bergsma, Mark Kuster

  Over het innerlijk Landschap zei Caspar David Friedrich:  “De schilder moet niet alleen schilderen wat hij voor zich ziet, maar ook wat hij in zichzelf ziet.” Friedrich opende daarmee de deur van de waarneming naar de beleving van de werkelijkheid.  

  De tentoonstelling ‘A landscape within’ brengt 7 kunstenaars samen, alle 7 overtuigd tekenaar. Ieder verhoudt zich – op een persoonlijke manier en uit verschillende standpunten – tot het innerlijk landschap. Een landschap dat zich daardoor verder uitstrekt, dan het landschap alleen. 

  Zondag 5 maart om 15.00 uur Opening door Casper ter Heerdt 
  Zondag 26 maart om 15.00 uur Artist Talk – Gesprek met kunstenaars en publiek 
  Zondag 16 april om 15.00 uur Finissage


  Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.
 • 'vorm en leegte' door Egon Wannet
  1 apr tot 23 apr
  Lange Hezelstraat 46, 6511 CL Nijmegen

  Vorm en leegte

  Egon Wannet

  Egon Wannet is geboeid door het wezenlijke. Zijn zoektocht naar de kern is zichtbaar én voelbaar in zijn tekeningen, schilderingen en etsen. De laatste jaren is de vorm van aardewerk een belangrijke bron van inspiratie voor hem. Wannet zelf noemt dit werk 'een uitnodiging tot zelfonderzoek door stil en aandachtig te kijken'.

  Met deze expositie wil Egon zijn fascinatie voor leegte zo breed mogelijk laten zien. Zijn etsen van landschappen concentreren zich op de lege top van de Duivelsberg en natuurgebied de Duffelt is bron van leegte voor zijn verstillende herbarium. 

  Welkom in LangeHezel46.

   

  'vorm en leegte' - Egon Wannet - 21 mei t/m 11 juni 2023
  Open: zaterdag, zondag en 2e pinksterdag van 13:00 tot 17:00u, of op afspraak.
  Egon is zelf aanwezig zondag 21 mei, maandag 29 mei en zondag 11 juni. 

   

 • It broke, but it's okay, we still have the pieces - Extrapool

  It broke, but it's okay, we still have the pieces


  Extrapool
  26 may t/m 29 may

  Tweede walstraat 5 en 23
  6511 LN Nijmegen

  It broke, but it’s okay, we still have the pieces. We zullen proberen, ontdekken, experimenteren en spelen; misschien falen we, maar dat geeft niet, want dan hebben we de stukken nog. We willen ruimte scheppen voor het creatieve proces, in plaats van ons te richten op disciplines die worden gedefinieerd door objecten, technieken of genres. En onderzoeken wat falen voor ons kan betekenen als we het definiëren als een middel om dominante structuren van succes uit te dagen.

  Muzikant Krista Papista zal de ruimte overnemen als onderdeel van Onderstuur; een samenwerking tussen Extrapool en Doornroosje, met een performance rondom haar album Fucklore.
  Kunstenaar Narges Mohammadi betrekt het publiek bij de totstandkoming van de installatie Face of a vase, een nieuw werk dat tijdens het Extrapool Weekend in april van start ging en tijdens dit weekend wordt afgerond.
  Kunstenaar en boek maker Eunyoung Hwang neemt deel aan de eerste editie van Residipi, een lange-afstands samenwerking tussen riso workshop Knust en internationale kunstenaars.

  Krista Papista
  Deze in Berlijn residerende Cypriotische zal Extrapool overnemen met een performance rond haar album Fucklore, een collage van folk-invloeden uit haar regio en wat ze zelf ‘queer punk’ noemt. Papista verzet muzikale bakens en overschrijdt waar nodig ook de grenzen van kunstdisciplines. In deze vorm – ondersteund door een performer – heeft Papista nog niet eerder in Nederland opgetreden, en haar shows zijn sowieso een zeldzaamheid!

  Narges Mohammadi
  Het werk van kunstenaar Narges Mohammadi ontstaat vanuit een tussenruimte, een staat van in-betweenness die is verwoven met verschillende culturele geschiedenissen. Haar praktijk richt zich op het creëren van meeslepende installaties en sculpturen die verloren herinneringen belichamen. Voor It broke, but it’s okay we still have the pieces betrekt ze het publiek bij de creatie van Face of a vase, een installatie die de vaas verheft tot een waardevol object los van het praktische doel ervan.

  Eunyoung Hwang
  De Koreaanse kunstenaar en boek maker Eunyoung Hwang begon in 2015 in Seoul met Kkamanke Press (Black Dog Press). Kkamanke publicaties werken met een variatie van literatuur, muziek, kunst en design; vaak speels en met gevoel voor humor. Eunyoung heeft in het verleden met Knust samengewerkt aan de publicatie We Can’t Surf. Voor Residipi werken we samen aan het boek met bijbehorende sculpturen Line / Rectangle, een reeks tekeningen van verschillende soorten hout die een spel en ritme aangaan met vlakken en lijnen.

  Vrijdag 26 mei
  Onderstuur concert door Krista Papista
  Open: 20:30
  Start: 21:00
  Entree: 10 euro (+gratis entree zaterdagprogramma) (kaartjes verkrijgbaar bij de deur of via de website van Doornroosje)

  Zaterdag 27 mei
  Participatieve installatie Face of a vase door Narges Mohammadi (Engels/Nederlands) + Residipi #1 presentatie door Eunyoung Hwang (Engels/Nederlands)
  Open: 20:30
  Start: 21:00
  Entree: 5 euro (gratis toegang met Krista Papista ticket)

  Zondag 28 mei
  Tentoonstelling installatie Face of a vase door Narges Mohammadi + Line/Rectangle van Eunyoung Hwang
  Open: 14:00 en 17:00

 • 'Mijn wereld' Expositie Kulturhus Beek - Barbara van Ulden

  Barbara van Ulden 

  Kulturhus te Beek
  Roerdompstraat 6, 6573 BH Beek-Ubbergen

  "My World"


  De expositie loopt van 10 april tot onbekend.

  Welkom in mijn wereld. Van kinds af aan schilder en teken ik.
  Mijn schilderijen zijn kleurrijk, vrolijk en intuïtief. Ik schilder
  op gevoel, beelden en vormen die ik tegenkom en ook combineer. Mijn schilderijen zijn abstract en ook surrealistisch.
  Ik werk voornamelijk op doek met olieverf.
  Graag nodig ik u uit om te komen kijken.

  De normale openingstijden zijn:
  (Check de website voor andere openingstijden)
  Openingstijden
  maandag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  dinsdag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  woensdag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  donderdag
  09:00 - 16:00 uur (van 10.00 - 14.00 uur vrijwilliger aanwezig *)
  vrijdag
  09:00 - 16:00 uur (van 09.00 - 13.00 uur medewerker aanwezig *)
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

 • Hans Krapels

  Hans Krapels

  Atelier

  Jan van Goyenstraat 11, 6522ES

  Nijmegen

  Na de Haagse Kunstakademie vervolgde Hans Krapels zijn opleiding aan de Design-akademie in Eindhoven.

  Inmiddels 86 werkt hij nog elke dag in zijn studio. Zijn laatste schilderijen toont hij in zijn atelier aan de Jan van Goyenstraat 11 in Nijmegen.

   

  De deuren staan open in de weekenden 10 en 11 juni, 17 en 18 juni en 24 en 25 juni steeds van 13.00 tot 17.00 uur. 

  Hans Krapels toont een selectie van zijn schilderijen in zijn atelier. Je wordt uitgenodigd om te komen kijken.

   

   

  www.krapelsart.nl

   

   

 •  

   

   

 Exposities 

Hieronder vindt u verschillende exposities, met name in Nijmegen en omstreken. Gaat u exposeren of heeft u een expositieruimte en zou u vermeld willen worden op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@pro-art.nl met een korte beschrijving en eventueel een foto.

 • "The Colorful Movements of the Nature "' Jolanda van Hattum ( 1961)

   

  "The Colorful Movements of the Nature "'

  27, 28 en 29 mei
  Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen

  Jolanda van Hattum ( 1961) is een multidisciplinair kunstenaar en kunstdocent.
  Een grote diversiteit aan technieken, een krachtig kleurgebruik en dynamische composities zijn
  kenmerkend voor haar werk. Van Hattum is permanent op zoek naar ruimte en creativiteit.
  Ze werkt graag vanuit thema's. Het platte vlak en 3D werk wisselen elkaar af. Haar teken- en
  schilderwerk is intuïtief figuratief/abstract te noemen en houdt het midden tussen abstracte en
  landschappelijke composities. Er ontstaan eigen werelden; innerlijke landschappen die je uitnodigen
  tot reizen.
   
  Zie voor informatie haar website www.atelierludiek.com
 • Niemands nummer 1

  Niemands nummer 1

  21 december 2022 tot mei 2023

  Van 't Lindenhoutmuseum
  Kinderdorp Neerbosch
  Scherpenkampweg 58
  6545 AL Nijmegen


  Vanaf 21 december is er in het Van ’t Lindenhoutmuseum ‘Niemands Nummer 1’ te zien, een expositie gebaseerd op de gelijknamige documentaire over jong ouderverlies. Het documentaireplan waar makers Pippi Dijkstra en Wim Brouwers in 2021 mee afstudeerden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, vormt de basis van deze expositie. De documentaire en de expositie laten zien waar je tegenaan loopt als je beide ouders verliest.

  Opgroeien zonder ouder(s), kun je je dat voorstellen? Er zijn veel jonge wezen die tussen wal en schip vallen. Dit omdat zij volgens de wet als volwassene worden gezien wanneer zij 18 jaar zijn. Zo kun je zonder pardon je huis worden uitgezet, moet je de financiële zaken van je ouders regelen en je studie zien te halen. En dat terwijl je midden in een rouwproces zit. Hiermee verlies je niet alleen je ouders, maar ook je veilige basis. Dat niet alleen, ook relaties met school, vrienden en familie veranderen. Want wie gaat je nu de weg wijzen, wie vraag je om hulp? Hoe vind je dan een weg in het leven zonder ouders, wanneer je niemands onvoorwaardelijke nummer 1 meer bent?

  Over de documentaire

  In de documentaire van +/- 30 minuten, die ook in het museum te zien is, nemen de makers je mee in drie persoonlijke verhalen van jonge wezen. Je ziet hoe ze een weg zoeken in hun leven, terwijl ze moeten opgroeien zonder hun onvoorwaardelijke thuis: ouders. Hoe ziet hun leven eruit? Waar lopen ze tegenaan? En hoe zorgen zij er voor dat de wereld weer aan hun voeten ligt?

  Met werk van Jojanneke van den Bosch

  In de expositie is ook werk te zien van Jojanneke van den Bosch (1975), oprichter van WeesWijzer, platform en kennisinstituut voor en over weeskinderen in Nederland. Ze studeerde in 1998 af als grafisch en interactief ontwerper aan de Willem de Kooning Academy (destijds Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam). Van den Bosch verloor beide ouders op veertienjarige leeftijd, en ervoer aan den lijve hoe uitdagend en bij tijd en wijle moeilijk het is om je leven als jongere op te bouwen zonder vangnet van ouders en familie. Haar achtergrond als ontwerper geeft haar de creatieve mogelijkheid om vorm te geven aan emoties die wezen (kunnen) voelen, en de situaties waar zij vaak tegen wil en dank in kunnen belanden. Hun emoties zijn van alle tijden.

  ‘Niemands Nummer 1’ is van 21 december 2022 tot mei 2023 te zien tijdens reguliere openingstijden. Toegang tot het museum is gratis met een Museumkaart. Bekijk onze bezoekersinformatie voor actuele openingstijden.

  Meer informatie kun je vinden op de website van de makers, www.niemandsnummereen.nl.

 • ZOMER

  'Zomer'

  Hotel Spijker Te Beek
  Rijksstraatweg 191,
  6573 CP
  Beek-Ubbergen

   

  Van Hemelvaart t/m Pinksteren is er weer een expositie in de speciale expositieruimte van Hotel 't Spijker te Beek.
  Drie kunstenaars vormen samen het thema "ZOMER".
  Olieverf doeken geïnspireerd door zee en duinen van de Tilburgse, in Duitsland wonende kunstenaar Veronica Molenkamp.
  Beeldend kunstenaar Frank Boogaard vormt zijn bronzen beelden als zijn het bewegingen. Marleen Rameckers stelt haar colliers op artistieke wijze samen uit unieke, natuurlijke materialen.

  Een kleurrijke expositie die u niet mag missen!
   
  18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei
  12 - 17 uur of op afspraak. 
  Meer info over de kunstenaars: https://summerart.nl/

 • A landscape within

  A landscape within

  5 mrt tot 16 apr
  De Nieuwe Gang
  Kloosterstraat 7, 6641 KW Beuningen

  Danielle Lemaire, Hannie van Dalen, Ingrid Greijn, Mike Megens, Trijn Romein, Emmy Bergsma, Mark Kuster

  Over het innerlijk Landschap zei Caspar David Friedrich:  “De schilder moet niet alleen schilderen wat hij voor zich ziet, maar ook wat hij in zichzelf ziet.” Friedrich opende daarmee de deur van de waarneming naar de beleving van de werkelijkheid.  

  De tentoonstelling ‘A landscape within’ brengt 7 kunstenaars samen, alle 7 overtuigd tekenaar. Ieder verhoudt zich – op een persoonlijke manier en uit verschillende standpunten – tot het innerlijk landschap. Een landschap dat zich daardoor verder uitstrekt, dan het landschap alleen. 

  Zondag 5 maart om 15.00 uur Opening door Casper ter Heerdt 
  Zondag 26 maart om 15.00 uur Artist Talk – Gesprek met kunstenaars en publiek 
  Zondag 16 april om 15.00 uur Finissage


  Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.
 • 'vorm en leegte' door Egon Wannet
  1 apr tot 23 apr
  Lange Hezelstraat 46, 6511 CL Nijmegen

  Vorm en leegte

  Egon Wannet

  Egon Wannet is geboeid door het wezenlijke. Zijn zoektocht naar de kern is zichtbaar én voelbaar in zijn tekeningen, schilderingen en etsen. De laatste jaren is de vorm van aardewerk een belangrijke bron van inspiratie voor hem. Wannet zelf noemt dit werk 'een uitnodiging tot zelfonderzoek door stil en aandachtig te kijken'.

  Met deze expositie wil Egon zijn fascinatie voor leegte zo breed mogelijk laten zien. Zijn etsen van landschappen concentreren zich op de lege top van de Duivelsberg en natuurgebied de Duffelt is bron van leegte voor zijn verstillende herbarium. 

  Welkom in LangeHezel46.

   

  'vorm en leegte' - Egon Wannet - 21 mei t/m 11 juni 2023
  Open: zaterdag, zondag en 2e pinksterdag van 13:00 tot 17:00u, of op afspraak.
  Egon is zelf aanwezig zondag 21 mei, maandag 29 mei en zondag 11 juni. 

   

 • It broke, but it's okay, we still have the pieces - Extrapool

  It broke, but it's okay, we still have the pieces


  Extrapool
  26 may t/m 29 may

  Tweede walstraat 5 en 23
  6511 LN Nijmegen

  It broke, but it’s okay, we still have the pieces. We zullen proberen, ontdekken, experimenteren en spelen; misschien falen we, maar dat geeft niet, want dan hebben we de stukken nog. We willen ruimte scheppen voor het creatieve proces, in plaats van ons te richten op disciplines die worden gedefinieerd door objecten, technieken of genres. En onderzoeken wat falen voor ons kan betekenen als we het definiëren als een middel om dominante structuren van succes uit te dagen.

  Muzikant Krista Papista zal de ruimte overnemen als onderdeel van Onderstuur; een samenwerking tussen Extrapool en Doornroosje, met een performance rondom haar album Fucklore.
  Kunstenaar Narges Mohammadi betrekt het publiek bij de totstandkoming van de installatie Face of a vase, een nieuw werk dat tijdens het Extrapool Weekend in april van start ging en tijdens dit weekend wordt afgerond.
  Kunstenaar en boek maker Eunyoung Hwang neemt deel aan de eerste editie van Residipi, een lange-afstands samenwerking tussen riso workshop Knust en internationale kunstenaars.

  Krista Papista
  Deze in Berlijn residerende Cypriotische zal Extrapool overnemen met een performance rond haar album Fucklore, een collage van folk-invloeden uit haar regio en wat ze zelf ‘queer punk’ noemt. Papista verzet muzikale bakens en overschrijdt waar nodig ook de grenzen van kunstdisciplines. In deze vorm – ondersteund door een performer – heeft Papista nog niet eerder in Nederland opgetreden, en haar shows zijn sowieso een zeldzaamheid!

  Narges Mohammadi
  Het werk van kunstenaar Narges Mohammadi ontstaat vanuit een tussenruimte, een staat van in-betweenness die is verwoven met verschillende culturele geschiedenissen. Haar praktijk richt zich op het creëren van meeslepende installaties en sculpturen die verloren herinneringen belichamen. Voor It broke, but it’s okay we still have the pieces betrekt ze het publiek bij de creatie van Face of a vase, een installatie die de vaas verheft tot een waardevol object los van het praktische doel ervan.

  Eunyoung Hwang
  De Koreaanse kunstenaar en boek maker Eunyoung Hwang begon in 2015 in Seoul met Kkamanke Press (Black Dog Press). Kkamanke publicaties werken met een variatie van literatuur, muziek, kunst en design; vaak speels en met gevoel voor humor. Eunyoung heeft in het verleden met Knust samengewerkt aan de publicatie We Can’t Surf. Voor Residipi werken we samen aan het boek met bijbehorende sculpturen Line / Rectangle, een reeks tekeningen van verschillende soorten hout die een spel en ritme aangaan met vlakken en lijnen.

  Vrijdag 26 mei
  Onderstuur concert door Krista Papista
  Open: 20:30
  Start: 21:00
  Entree: 10 euro (+gratis entree zaterdagprogramma) (kaartjes verkrijgbaar bij de deur of via de website van Doornroosje)

  Zaterdag 27 mei
  Participatieve installatie Face of a vase door Narges Mohammadi (Engels/Nederlands) + Residipi #1 presentatie door Eunyoung Hwang (Engels/Nederlands)
  Open: 20:30
  Start: 21:00
  Entree: 5 euro (gratis toegang met Krista Papista ticket)

  Zondag 28 mei
  Tentoonstelling installatie Face of a vase door Narges Mohammadi + Line/Rectangle van Eunyoung Hwang
  Open: 14:00 en 17:00

 • 'Mijn wereld' Expositie Kulturhus Beek - Barbara van Ulden

  Barbara van Ulden 

  Kulturhus te Beek
  Roerdompstraat 6, 6573 BH Beek-Ubbergen

  "My World"


  De expositie loopt van 10 april tot onbekend.

  Welkom in mijn wereld. Van kinds af aan schilder en teken ik.
  Mijn schilderijen zijn kleurrijk, vrolijk en intuïtief. Ik schilder
  op gevoel, beelden en vormen die ik tegenkom en ook combineer. Mijn schilderijen zijn abstract en ook surrealistisch.
  Ik werk voornamelijk op doek met olieverf.
  Graag nodig ik u uit om te komen kijken.

  De normale openingstijden zijn:
  (Check de website voor andere openingstijden)
  Openingstijden
  maandag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  dinsdag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  woensdag
  09:00 - 17:00 uur (van 13.00 - 17.00 uur medewerker aanwezig *)
  donderdag
  09:00 - 16:00 uur (van 10.00 - 14.00 uur vrijwilliger aanwezig *)
  vrijdag
  09:00 - 16:00 uur (van 09.00 - 13.00 uur medewerker aanwezig *)
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

 • Hans Krapels

  Hans Krapels

  Atelier

  Jan van Goyenstraat 11, 6522ES

  Nijmegen

  Na de Haagse Kunstakademie vervolgde Hans Krapels zijn opleiding aan de Design-akademie in Eindhoven.

  Inmiddels 86 werkt hij nog elke dag in zijn studio. Zijn laatste schilderijen toont hij in zijn atelier aan de Jan van Goyenstraat 11 in Nijmegen.

   

  De deuren staan open in de weekenden 10 en 11 juni, 17 en 18 juni en 24 en 25 juni steeds van 13.00 tot 17.00 uur. 

  Hans Krapels toont een selectie van zijn schilderijen in zijn atelier. Je wordt uitgenodigd om te komen kijken.

   

   

  www.krapelsart.nl

   

   

 •